за нас кариера контакти портал
bio
биомеда ексклузивно промоции търговски условия продукти
   
 
 
регистрация      забравена парола

Сайтът съдържа секции с ограничен достъп. Моля, регистрирайте се, за да получите пълен достъп до тях.

 
   
 

STAR BALM® - РОДИ СЕ НОВА ЗВЕЗДА !

STAR BALM® - РАБОТИ ТАМ, КЪДЕТО БОЛИ !

STAR BALM® - МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ НА 2013Г !

STAR BALM® - ЕФЕКТИВНА ГРИЖА ЗА МУСКУЛИ И СТАВИ !

STAR BALM®  - ЕДИНСТВЕНИТЕ ОДОБРЕНИ ЗА УПОТРЕБА В БЪЛГАРИЯ МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ, ОБЛЕКЧАВАЩИ  МУСКУЛНИТЕ И СТАВНИ БОЛКИ ПРОДУКТИ !

STAR BALM® - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИЗБОР НА ДЕРМАЛНИ ФОРМИ ПРЕДЛАГАНИ НА ПАЗАРА, ЗАДОВОЛЯВАЩИ ВСИЧКИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ И СЪЧЕТАВАЩИ ЕФЕКТИВНО ДЕЙСТВИЕ С ДОСТЪПНА ЦЕНАStar Balm ®  е специално подобрена за Европа формула на най-продаваният в света азиатски балсам, предназначен за облекчаване на болки в мускулите и ставите.

В продължение на векове оригиналният азиатски Star Balm ®  се приготвя само от натурални растителни съставки, които се употребяват по целия свят. Не съдържа камфор!  

Внимателното комбиниране на тези билкови съставки, съдържащи  подбрани натурални масла допринася за високото качество и мощно действие на азиатския Star Balm ® .

Star Balm ® съчетава вековната традиция на Изтока  с амбицията за качество на Запада. Star Balm ®е произведен съгласно изискванията на добрата производствена практика.

ПРЕДИМСТВАТА НА STAR BALM ®:

Нанася се лесно  !        Не оставя петна върху кожата !        Не замърсява дрехите !

 Притежава свеж аромат  !   Не съдържа камфор!         100% натурален  продукт !

Повече съдържание на по-ниска цена !

 

Серията STAR BALM® бе отличена на проведените Български фармацевтични дни през 2013г.с наградата -МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ НА ГОДИНАТА!

ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА STAR BALM ®

Star Balm ® red 10г и 25г:                                      червен балсам, силен

Star Balm ® white 10г и 25г:                                бял балсам, нежен до умерено силен

Star Balm ® oil 50 мл:                                            масажно масло

Star Balm ® muscle spray 150 мл :                           спрей за мускули

Star Balm ® aqua gel 4 plasters(8 cm x 12 cm)           загряващи пластири

Star Balm ® massage lotion 200 мл :                         масажен лосион

Star Balm ® warm gel 100 мл :                                 загряващ гел

Star Balm ® cold packs x 2:                                     моментални ледени компреси

Star Balm ® cold gel 100 мл :                                   охлаждащ гел

Star Balm ® cold spray 150 мл :                               охлаждащ спрей

Star Balm ® red  /червен балсам/ cъс загряващото си  действие е ефикасен при  мускулни и ставни болки с различен произход; болки, свързани с простудни заболявания; главоболие.Действа успокояващо при сърбежи от ухапвания на насекоми.Нанася се лесно в малки количества върху засегнатите области и се втрива до пълното му попиване в кожата.Обикновено се използва  2-3 пъти дневно.

Star Balm ® white / бял балсам/ с  нежното си загряващо  действие е ефикасен при главоболие; мускулни  и ставни болки , свързани с простудни заболявания; хрема; запушен нос; главоболие и синузит.Действа успокояващо при сърбежи от ухапвания на насекоми. Нанася се лесно в малки количества върху засегнатите области и се втрива до пълното му попиване в кожата.Обикновено се използва 2-3 пъти дневно.

Star Balm ® oil / масажно масло/ е подходящо за третиране на по-големи части от тялото при болки в мускулите и ставите;простудни заболявания и грип; главоболие; хрема; запушен нос и синузит под формата на масаж. Премахва напрежението и подобрява настроението.Обикновено се използва  2-3 пъти дневно.

Star Balm ® muscle spray /спрей за мускули/ е подходящ за самостоятелно, удобно, бързо и лесно облекчаване на мускулни и ставни  болки  с различен произход на по-големи части на тялото. Използва се и за загряване, схващания и/или облекчаване на мускулни  и ставни болки преди или след спортни занимания.Действа успокояващо при сърбежи от ухапвания на насекоми.Не изисква втриване. Обикновено се използва  2-3 пъти дневно.

Star Balm ® aqua gel са загряващи пластири и се прилагат за облекчаване симптомите при локални мускулни и ставни болки. Пластирите са  на водна основа , гъвкави, отлично прилепват към кожата и са удобни за употреба върху раменете, гърба, коленете и други  части на тялото. Уверете се, че мястото е добре почистено и сухо. Отстранете защитната лента и поставете пластира върху засегната област. Всеки пластир може да се употребява еднократно. Обикновено се използва  2-3 пъти дневно.

Star Balm ® massage lotion /масажен лосион/ е подходящ за третиране на по-големи участъци от тялото при болки в мускулите и ставите;простудни заболявания и грип под формата на масаж. Премахва напрежението и подобрява настроението. Не омазнява ! Обикновено се използва  2-3 пъти дневно.

Star Balm ® warm gel /загряващ гел/ е прозрачен гел с локално загряващо действие и е подходящ за отпускане и възстановяване на мускулите и ставите. Удобен е за третиране на по-големи участъци от тялото при напрежение, свързано с  болки в мускулите и ставите от различен произход. Може да се прилага няколко пъти дневно  при необходимост. Втрива се  лесно и бързо, не омазнява, притежава свеж аромат  и създава незабавно и приятно усещане за загряване. Премахва напрежението и подобрява настроението.

Star Balm ® cold packs /моментални ледени компреси/ са идеално средство за третиране на травми в условия, при които нямате достъп до лед или хладилник.Прилага се при остри травми, за които се препоръчва бърза начална охлаждаща терапия.

Star Balm ® cold gel /охлаждащ гел/ е  предназначен за ефикасно облекчение на мускулни и ставни болки и възстановяване след травми. Той има  охлаждащо и успокояващо действие при отоци. Може да се прилага няколко пъти дневно  при необходимост. Втрива се  лесно и бързо, не омазнява и създава незабавно усещане за охлаждане.

Star Balm ® cold spray /охлаждащ спрей/ е  идеално средство за моментално и ефикасно облекчение при остри спортни и други травми на мускулите и ставите, които изискват незабавно охлаждане или възстановяване след травми. Разклатете добре преди употреба! Напръскайте директно върху кожата от разстояние около 15 см ! Може да се прилага няколко пъти дневно  при необходимост.

STAR BALM ® СА СЪОБРАЗЕНИ  С  ФАКТОРА СТОЙНОСТ  И  СА  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО  ДОСТЪПНИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ !ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ НА ПО-НИСКА  ЦЕНА !

Продуктите от серията StarBalm® са медицински изделия и са достъпни в  аптеките и дрогериите.

Препоръчителни цени на дребно на продуктите от серията Star Balm ® :

Star Balm ® white 10г (бял балсам, нежен до умерено силен)                         3.70 лв

Star Balm ® white 25г (бял балсам, нежен до умерено силен)                         5.90 лв

Star Balm ® red 10г (червен балсам, силен)                                                 3.70 лв

Star Balm ® red 25г (червен балсам, силен)                                                 5.90 лв

Star Balm ® oil 50 мл (масажно масло)                                                        6.40 лв

Star Balm ® muscle spray 150 мл (спрей за мускули)                                     7.90 лв

Star Balm ® aqua gel 4 plasters 8 cm x 12 cm (загряващи пластири)                6.90 лв

Star Balm ® massage lotion 200 мл (масажен лосион)                                    7.90 лв

Star Balm ® warm gel 100 мл (загряващ гел)                                                6.90 лв

Star Balm ® cold packs x 2 (моментални ледени компреси)                             5.30 лв

Star Balm ® cold gel 100 мл (охлаждащ гел)                                                 6.90 лв

Star Balm ® cold spray 150 мл (охлаждащ спрей)                                          7.90 лв

Виж цялата брошура ТУК

Виж цялата листовка ТУК

Star Balm ® е регистрирана международна търговска марка!

Собственик на търговската марка : Novum Pharma B.V.Holland

Вносител за България: Биомеда 2000 ЕООД

За повече информация: www.starbalm.com

Серията Star Balm ® бе „звездата" на проведения  между 21.10 и 23.10.2011г. в Националния изложбен център на Португалия Bike Festival.Част от  Bike Festival можете да видите тук.

 
 
 
site map
Site privacy statement Make Biomeda 2000 home page Add to favorites
Last update: 20.02.2013 Copyright © 2010 - Biomeda 2000 Ltd. All rights reserved.
 
 
e-business