за нас кариера контакти портал
bio
биомеда ексклузивно промоции търговски условия продукти
   
 
 
регистрация      забравена парола

Сайтът съдържа секции с ограничен достъп. Моля, регистрирайте се, за да получите пълен достъп до тях.

 
   
 

ФОРСИВИТ ДИНАМИК - ПРИЛИВ НА ЕНЕРГИЯ

БЪРЗО И ДИНАМИЧНО ТОНИЗИРА, ВЪЗСТАНОВЯВА  И ПОВИШАВА ЖИЗНЕНИЯ ТОНУС!Forsivit Dynamic ® еffervescent tablets 1000mg

Действие: Витамин С /аскорбинова киселина/ като всички витамини е необходим за растежа и здравето и се намира в малки количества в различни плодове и зеленчуци. Човешкият организъм не може да синтезира витамин С и не може да го съхранява.Това означава, че се нуждаем от непрекъснат прием на храни и добавки, които да осигуряват витамин C в достатъчно големи количества.

Витамин С е особено необходим за поддържане правилния растеж на организма, за запазване на здрави кожа, венци, зъби, кости и съдове. Той е основен антиоксидант, забавя стареенето, заздравява кръвоносната система и ни защитава от атеросклерозата. Укрепва имунната система, като повишава устойчивостта на организма. Препоръчва се при умора и физическо натоварване.

Ежедневната нужда от витамин С при пушачите и лицата, употребяващи алкохол е средно с около 20% до 40 % по-висока. Причината за това е, че резервите от витамин С постоянно се изтощават от посочените агресивни влияния. Ако не се набавя ежедневно и в нужните количества, това може да доведе до множество трайни вреди.

Всяка ефервесцентна таблетка Forsivit Dynamic ® съдържа:Аскорбинова киселина 1000 мг.

Препоръчителна дневна доза: За възрастни и деца над 14 години: по 1/2 таблетка дневно. При повишено физическо натоварване на организма или по време на възстановяване от прекарани заболявания са необходими по-големи дозировки.

Начин на приемане: Половин таблетка се разтваря в 200 мл вода. Forsivit Dynamic ® се отличава с много бърза и лесна усвоимост от организма.

FORSIVIT  DYNAMIC ® НЕ СЪДЪРЖА ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ!

Опаковка: 10 броя ефервесцентни таблетки с вкус на портокал

Forsivit ® е запазена търговска марка !  

Forsivit Dynamic ® се произвежда съгласно изискванията на добрата производствена практика.

Forsivit Dynamic ®, както и всички останали продукти от серията FORSIVIT ® са достъпни само в аптеките и дрогериите, което е част от политиката на производителя за гарантиране на високото качество на продуктите и обслужване на клиентите.

Forsivit Dynamic ® е съобразен с фактора стойност и е изключително достъпен за потребителите ! Forsivit Dynamic ® осигурява най-ниската цена за потребител за активната съставка при най-високо качество на продукта в съответната форма и опаковка.  Препоръчителна цена на дребно – 2.70 лв

Виж цялата листовка ТУК

 
 
 
site map
Site privacy statement Make Biomeda 2000 home page Add to favorites
Last update: 20.02.2013 Copyright © 2010 - Biomeda 2000 Ltd. All rights reserved.
 
 
e-business