за нас кариера контакти портал
bio
биомеда ексклузивно промоции търговски условия продукти
   
 
 
регистрация      забравена парола

Сайтът съдържа секции с ограничен достъп. Моля, регистрирайте се, за да получите пълен достъп до тях.

 
   
 

ФОРСИВИТ ДИНАМИК + ЦИНК - ЕНЕРГИЯ С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ !

ДИНАМИЧНО И БЪРЗО ТОНИЗИРА, ВЪЗСТАНОВЯВА  И ПОВИШАВА ИМУНИТЕТА !

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ЕФЕРВЕСЦЕНТЕН ВИТАМИН С 1000мг + ЦИНК 10мг 

  Forsivit Dynamic + Zn ® еffervescent tablets 1000mg/10mg

Действие:Витамин С / аскорбинова киселина / като всички витамини е необходим за растежа и здравето и се намира в малки количества в различни плодове и зеленчуци. Човешкият организъм не може да синтезира витамин С и не може да го съхранява. Това означава, че се нуждаем от непрекъснат прием на храни и добавки, които да осигуряват витамин C в достатъчно големи количества.

Цинкът е един от микроелементите, необходими на всеки организъм. Играе важна роля за здравето и поддържането на добрия външен вид. Необходим е за растежа и възстановяването на организма, участва в синтеза на няколко важни хормона и стотици ензимни реакции. Недостигът на цинк е възможно да доведе до увеличаване на простатната жлеза, атеросклероза, отслабена дейност на половите жлези и отслабване на имунната система.

Forsivit Dynamic + Zn ® е идеално подбрана комбинация между витамин и минерал, които взаимно допълват своите функции. Витамин С е особено необходим за поддържане правилния растеж на организма, за запазване на здрави кожа, венци, зъби, кости и съдове. Той е основен антиоксидант, забавя стареенето, заздравява кръвоносната система и ни защитава от атеросклерозата. Комбинацията с цинк подпомага за предпазването от депресия и подпомага правилната функция на половите органи и простатата. Укрепва имунната система, като повишава устойчивостта на организма. Препоръчва се при умора и физическо натоварване.

Всяка eфервесцентна таблетка Forsivit Dynamic + Zn ® съдържа: Аскорбинова киселина 1000 мг, Цинк – 10 мг(като цинков сулфат)

Препоръчителна дневна доза: За възрастни и деца над 14 години: по 1/2 таблетка дневно. При повишено физическо натоварване на организма или по време на възстановяване от прекарани заболявания са необходими по-големи дозировки.

Начин на приемане: Половин таблетка се разтваря в 200 мл вода. Forsivit Dynamic + Zn ® се отличава с много бърза и лесна усвоимост от организма.

FORSIVIT  DYNAMIC + Zn ® НЕ СЪДЪРЖА ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ!

Опаковка: 10 броя ефервесцентни таблетки с вкус на портокал.

Forsivit® е запазена търговска марка !  

Forsivit Dynamic + Zn ®се произвежда съгласно изискванията на добрата производствена практика.

Forsivit Dynamic+ Zn ®, както и всички останали продукти от серията FORSIVIT ® са достъпни само в аптеките и дрогериите, което е част от политиката на производителя за гарантиране на високото качество на продуктите и обслужване на клиентите.

Forsivit Dynamic + Zn ® е съобразен с фактора стойност и е изключително достъпен за потребителите !Forsivit Dynamic + Zn ® осигурява най-ниската цена за потребител за активните съставки при най-високо качество на продукта в съответната форма и опаковка.  Препоръчителна цена на дребно – 2.95 лв

Виж цялата листовка ТУК

 
 
 
site map
Site privacy statement Make Biomeda 2000 home page Add to favorites
Last update: 20.02.2013 Copyright © 2010 - Biomeda 2000 Ltd. All rights reserved.
 
 
e-business