за нас кариера контакти портал
bio
биомеда ексклузивно промоции търговски условия продукти
   
 
 
регистрация      забравена парола

Сайтът съдържа секции с ограничен достъп. Моля, регистрирайте се, за да получите пълен достъп до тях.

 
 
 
НОВИНИ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО МУЛТИМЕДИЯ  
фармацевтични навини нормативни актове
 
 
 

портал >> мултимедия >> галерия Коледно парти 2010 на Биомеда 2000 ЕООД

 

Броени дни преди Коледа за пореден път всички служители на Биомеда 2000 ЕООД празнуваха заедно.За повечето от тях изминалата година премина в безпирен, но приятен бяг по отсечката на времето. „Кратки“ думи на благодарност.
Към служителите на Биомеда 2000 ЕООД , допринесли най-много за израстването и успехите и през 2010г бе изразена специална благодарност. „Добре е, когато шефът забелязва как работиш. Лошото е, че се случва, когато не работиш.Черните колани на кимоната им отиват.
Бурните танци започнаха незабавно след края на официалната част. Не бе нужна никаква покана. „Амбасадор“ малко завибрира.
Мениджърите и партньорите от Индия веднага подкрепиха купона, независимо , че със „сари“ трудно се танцува рок. Желанието е по-силно от удобството.
По нищо не личеше, че новите попълнения в Биомеда се притесняваха.Това е и една от разликите между екип и група. Малко странните им танци обаче излъчваха енергичност.
Пътят през 2011г е ясен.Обичайния жест на шефа. “Черният колан бележи началото – стартът на неспирния процес на самодисциплина, работа и преследване на все по-високи резултати”.
 
 
 
site map
Site privacy statement Make Biomeda 2000 home page Add to favorites
Last update: 10.10.2011 Copyright © 2010 - Biomeda 2000 Ltd. All rights reserved.
 
 
e-business