за нас кариера контакти портал
bio
биомеда ексклузивно промоции търговски условия продукти
   
 
 
регистрация      забравена парола

Сайтът съдържа секции с ограничен достъп. Моля, регистрирайте се, за да получите пълен достъп до тях.

 
 
 
   
Изчислете вашия индекс на телесна маса BMI
 
 
 
 

  29.08.2007г. Подписан е предварителен договор за закупуване на 51% от дяловете на Биомеда с Elder Pharmaceuticals Ltd.

Индийската фармацевтична компания Elder Pharmaceuticals Ltd заяви на 29.08.2007г., че ще придобие дял от 51 на сто в българската Биомеда за 5 млн. евро изцяло в брой, за да разшири присъствието си в Европа, съобщи Ройтерс.

"Българският пазар привлече Elder заради квалифицираната работна ръка, като същевременно има ниски разходи за труд спрямо другите европейски страни. Заради стратегическото си местоположение България е и естествен вход към пазарите в Европа, ОНД, Азия и Северна Африка", е заявил Алок Саксена, директор на компанията.

„Искаме да се развиваме като партньори и това е част от нашата стратегия" заяви Руен Иванов, съдружник в "Биомеда"

Биомеда е втората инвестиция в Европа за последните 30 дни, която компанията осъществи, след като през юли тя закупи 20% от британската фармацевтична компания NeutraHealth.

В деня на обявяване на новината,след заседание на борда на директорите на компанията, акциите на Elder скочиха с 2.2 % до 384.75 рупии или $9.34 на Мумбайската фондова борса. 

*******************************************

"Елдер фармасютикълс" е основана през 1983 г., като притежава седем производствени звена в Индия. Компанията изнася продукция за Азия, Африка и Южна Америка и планира да разшири производството си в Европа, Близкия изток и Южна Америка.

 
 

 
23.02.2016г. Изследване: От 68 болести хомеопатията лекува 0

Резултатите са като при употреба на плацебо Хомеопатията не лекува, тя не е по-ефективна от приемането на плацебо. До този извод стига проф. Пол Гласио след поредица изследвания. Вероятно привържениците на този тип лечение ще реагират бурно, а последователите на традиционната медицина ще бъдат доволни, ч още...


20.01.2016г. Европейска електронна професионална карта на квалификациите на фармацевтите

Европейската комисия стартира нова електронна процедура за признаване в рамките на ЕС на квалификациите на професионалистите в пет области: медицински сестри с общ профил, фармацевти, рехабилитатори, брокери на недвижими имоти и планински водачи.  Новата процедура е по-бърза, по-прозрачна и по-лесна от още...


Учени излекуваха диабет чрез диета

Това заболяване се възприема като хронично, но учени установиха, че чрез загуба на тегло болестта може да бъде напълно излекувана Учени от университета в Нюкасъл доказаха, че диабетът, заболяване често причинено от мазнини, натрупани в панкреаса и черния дроб, може да бъде буквално обърнато чрез загубата още...


 
 
biomeda
 
 
site map
Site privacy statement Make Biomeda 2000 home page Add to favorites
Last update: 23.02.2016 Copyright © 2010 - Biomeda 2000 Ltd. All rights reserved.
 
 
e-business